Υλικά
2 κρεμμύδια ξερά
3 σκελίδες σκορδο
1 κιλό ώριμες ντοματες
Αλάτι, πιπέρι (κατά προτίμηση άσπρο πιπέρι)
250 γρ. τυρί φέτα
5 κ.σ. λάδι
1⁄2 ποτηράκι κρασί
Εκτέλεση
Ξέπλυνε τις γαρίδες και βράσε στην κατσαρόλα με νερό, ίσα-ίσα να τις σκεπάζει
Άφησε να βράσουν μόλις 5 λεπτά και κράτησε το νερό στο οποίο έβρασαν
Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζέστανε το λάδι και σόταρε το κρεμμύδι και το σκόρδο
Πρόσθεσε στη συνέχεια τον μαϊντανό και τις ντομάτες και αλατοπιπέρωσε
Σκέπασε το τηγάνι και άφησε τη σάλτσα να δέσει σε πολύ χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά
Συνέχισε με τις γαρίδες, λίγο νερό από τις γαρίδες και άφησε το σαγανάκι σου να μελώσει
Λίγο πριν κατεβάσει το τηγάνι από τη φωτιά πρόσθεσε την τριμμένη φέτα, ανακάτεψε ελαφρά και σέρβιρε
No comments:
Post a Comment